2016-02-01 20:39

2016-02-01 20:41

Därför slutar Lallet spela

Fotboll: Så minns han sina fyra år i DIF

Tidigare Degerfors IF-publikfavoriten Christophe Lallet, 29, avslutar sin fotbollskarriär.

Så här skriver Lallet, som i höstas räddade kvar Frej i superettan, på Facebook angående sitt beslut:

"Nu blir det musik för hela slanten och jag kan knappt bärga mig till att ni får lyssna på mina senaste verk".

Lallet spelade fyra säsonger i Degerfors, var med om den överlägsna seriesegern i division 1 2008 och tillbringade sedan tre år i näst högsta serien med DIF. Han fick även chansen i Hammarby och har förflutet som ungdomsproffs i Frankrike. Dessutom har han spelat i USA.

"Jag vill rikta mitt tack framförallt till er supportrar. Det är med vemod eftersom jag tänker på hur mycket glädje, kärlek, frustration och passion jag har delat med så många fantastiska människor," skriver Lallet vidare.

Om tiden i Degerfors:

"De människor jag lärde känna under mina fyra år i Degerfors är oförglömligt. I en liten ort som Degerfors där fotbollen tar en stor plats för bygden så kommer man många människor väldigt nära. Det är jag oerhört tacksam över. Att Degerfors ska spela minst i superettan är ju en självklarhet".

Så här skriver Lallet, som i höstas räddade kvar Frej i superettan, på Facebook angående sitt beslut:

"Nu blir det musik för hela slanten och jag kan knappt bärga mig till att ni får lyssna på mina senaste verk".

Lallet spelade fyra säsonger i Degerfors, var med om den överlägsna seriesegern i division 1 2008 och tillbringade sedan tre år i näst högsta serien med DIF. Han fick även chansen i Hammarby och har förflutet som ungdomsproffs i Frankrike. Dessutom har han spelat i USA.

"Jag vill rikta mitt tack framförallt till er supportrar. Det är med vemod eftersom jag tänker på hur mycket glädje, kärlek, frustration och passion jag har delat med så många fantastiska människor," skriver Lallet vidare.

Om tiden i Degerfors:

"De människor jag lärde känna under mina fyra år i Degerfors är oförglömligt. I en liten ort som Degerfors där fotbollen tar en stor plats för bygden så kommer man många människor väldigt nära. Det är jag oerhört tacksam över. Att Degerfors ska spela minst i superettan är ju en självklarhet".