2016-01-08 16:20

2016-01-08 16:20

Cuper i Forshaga och Charlottenberg

FUTSAL

Forshaga Futsal Cup avgörs under lördagen i Forshaga sporthall och Grossbollshallen.

Cupen har funnits sedan 1981 och är en av Värmlands äldsta. Den här gången ställer 13 lag upp. Favoriter är Håfreström, FBK Karlstad, Mellerud och Hertzöga. IK Carlstad, ett ett lag som är för spelare med olika funktionsnedsättningar, gör sin första start i en riktig cup. Nu hoppar några spelare utan funktionsnedsättning in.

Samtidigt spelas i Gunnarsbyhallen i Charlottenberg 30-årsjubilerande Örnen Cup, som går tidigare än vanligt. Tio lag är anmälda. Arvika och Ämtervik tippas som favoriter.

Cupen har funnits sedan 1981 och är en av Värmlands äldsta. Den här gången ställer 13 lag upp. Favoriter är Håfreström, FBK Karlstad, Mellerud och Hertzöga. IK Carlstad, ett ett lag som är för spelare med olika funktionsnedsättningar, gör sin första start i en riktig cup. Nu hoppar några spelare utan funktionsnedsättning in.

Samtidigt spelas i Gunnarsbyhallen i Charlottenberg 30-årsjubilerande Örnen Cup, som går tidigare än vanligt. Tio lag är anmälda. Arvika och Ämtervik tippas som favoriter.