2015-12-28 10:07

2015-12-28 10:07

Värmländskortill bosöläger

FOTBOLL

Värmländskorna Emelie Andersson och Linnéa Berger finns med i den trupp som förbundskaptenerna Calle Barrling och Anneli Andersén tagit ut till F19/U20-landslagets läger på Bosön den 20-25 januari.

Truppen med spelare födda 1996-1998: Linnéa Berger, Qbik, Emelie Andersson, Mallbacken, Michelle De Jongh, Linda Hallin och Adelisa Grabus, Kif Örebro, Nathalie Björn och Emma Jansson, Eskilstuna United, Lovisa Lennartsson, Kvarnsveden, Maja Göthberg, Sissel Strömberg Bratås och Klara Andrup, Hovås Billdal, Rebecka Blomqvist, Kopparbergs/Göteborg, Josefine Rybrink och Fanny Lund, Kungsbacka, Matilda Haglund, Lidköping, Anna Oskarsson, Hammarby, Samantha Ammanuel, Täby, Johanna Rytting Kaneryd, Älta, Filippa Angeldal och Julia Zigiotti Olme, AIK, Patricia Ûre, Telge United, Emma Holmgren, Sirius, Sarah Mellouk och Selina Henriksson, Umeå IK, Ellen Löfqvist, Sundsvalls DFF, Christine Tjärnlund, Sunnanå, Ronja Aronsson och Lotta Ökvist, Piteå, Amanda Persson, Anna Anvegård och Nellie Ohlsson, Växjö, Zecira Musovic, Hanna Lundell, Emma Pennsäter, Nathalie Persson och Ebba Wider, Rosengård, Olivia Welin och Saga Ollerstram, Limhamn Bunkeflo, Maja Norrhamn, Kristianstad, samt Tove Almqvist, Linköping.

Truppen med spelare födda 1996-1998: Linnéa Berger, Qbik, Emelie Andersson, Mallbacken, Michelle De Jongh, Linda Hallin och Adelisa Grabus, Kif Örebro, Nathalie Björn och Emma Jansson, Eskilstuna United, Lovisa Lennartsson, Kvarnsveden, Maja Göthberg, Sissel Strömberg Bratås och Klara Andrup, Hovås Billdal, Rebecka Blomqvist, Kopparbergs/Göteborg, Josefine Rybrink och Fanny Lund, Kungsbacka, Matilda Haglund, Lidköping, Anna Oskarsson, Hammarby, Samantha Ammanuel, Täby, Johanna Rytting Kaneryd, Älta, Filippa Angeldal och Julia Zigiotti Olme, AIK, Patricia Ûre, Telge United, Emma Holmgren, Sirius, Sarah Mellouk och Selina Henriksson, Umeå IK, Ellen Löfqvist, Sundsvalls DFF, Christine Tjärnlund, Sunnanå, Ronja Aronsson och Lotta Ökvist, Piteå, Amanda Persson, Anna Anvegård och Nellie Ohlsson, Växjö, Zecira Musovic, Hanna Lundell, Emma Pennsäter, Nathalie Persson och Ebba Wider, Rosengård, Olivia Welin och Saga Ollerstram, Limhamn Bunkeflo, Maja Norrhamn, Kristianstad, samt Tove Almqvist, Linköping.