2015-12-18 17:06

2015-12-18 17:06

Norrköpingstränare United-aktuell

FOTBOLL: Jan Melle diskuterar framtid med division 1-klubben

Carlstad United står fortfarande utan tränare.
Och jobbar vidare.
Ett av de aktuella namnen är Jan Melle, 40, senast i Norrköpingsklubben Assyriska.

– Jag kan inte dementera att Carlstad United tagit kontakt med mig och diskuterat framtid, säger Melle när NWT ringer upp.

På sin cv har Jan Melle två fina år i Assyriska Norrköping.

Under premiärsäsong tog han upp klubben i division 2. Som nykomling 2015 blev det en fin tredjeplats i en serie som lokalkonkurrenten Sleipner vann.

Ändå valde Jan Melle att kliva av samarbetet med Assyriska efter två säsonger.

– För mig är det viktigt att jobba i en klubb som vill framåt och jag kände kanske att jag nått så långt jag kunde.

”Vill utvecklas”

Melle, ursprungligen från Jönköping, hymlar inte heller med att han gärna tar chansen att satsa på tränarjobbet, om möjligheten uppstår.

– Det är klart att det är kul att en division 1-klubb som Carlstad United visat intresse. Jag vill gärna fortsätta utvecklas som tränare. Samtidigt har jag fru och tre barn, så det är inte bara att bryta upp, säger Melle, som arbetar som lärare i samhällsorienterade ämnen i Norrköping.

Carlstad United har dock fortfarande inte släppt kontakten med Jan-Eric Lien.

Enligt uppgift kommer klubben att ge göteborgaren ett slutbud under helgen.

– Jag kan inte dementera att Carlstad United tagit kontakt med mig och diskuterat framtid, säger Melle när NWT ringer upp.

På sin cv har Jan Melle två fina år i Assyriska Norrköping.

Under premiärsäsong tog han upp klubben i division 2. Som nykomling 2015 blev det en fin tredjeplats i en serie som lokalkonkurrenten Sleipner vann.

Ändå valde Jan Melle att kliva av samarbetet med Assyriska efter två säsonger.

– För mig är det viktigt att jobba i en klubb som vill framåt och jag kände kanske att jag nått så långt jag kunde.

”Vill utvecklas”

Melle, ursprungligen från Jönköping, hymlar inte heller med att han gärna tar chansen att satsa på tränarjobbet, om möjligheten uppstår.

– Det är klart att det är kul att en division 1-klubb som Carlstad United visat intresse. Jag vill gärna fortsätta utvecklas som tränare. Samtidigt har jag fru och tre barn, så det är inte bara att bryta upp, säger Melle, som arbetar som lärare i samhällsorienterade ämnen i Norrköping.

Carlstad United har dock fortfarande inte släppt kontakten med Jan-Eric Lien.

Enligt uppgift kommer klubben att ge göteborgaren ett slutbud under helgen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.