2015-12-16 15:34

2015-12-16 15:34

Skoghall – en favorit i fara?

FOTBOLL

IF Kil arrangerar traditionsenligt sin inomhuscup i fotboll mellan jul och nyår. Turneringen handlar om alltifrån damseniorer ner till flickor födda 05/06.

Förstapriset bland seniorerna är 8 000 kronor och bland favoritlagen märks framför allt fjolårsvinnarna Skoghall men det kan vara en favorit i fara. Qbik är ute i revanschsyfte. Seniorerna gör upp den 27 december och andra intressanta lag är IF Viken, IF Vulcanus och Åsebro/Brålanda.

 

Förstapriset bland seniorerna är 8 000 kronor och bland favoritlagen märks framför allt fjolårsvinnarna Skoghall men det kan vara en favorit i fara. Qbik är ute i revanschsyfte. Seniorerna gör upp den 27 december och andra intressanta lag är IF Viken, IF Vulcanus och Åsebro/Brålanda.