2015-12-10 13:22

2015-12-10 13:22

Nya tränare i Forshaga

FOTBOLL

Petter Hansson Böe blir ny huvudtränare för Forshaga fotbollsherrar i Värmlandsfyran. Han assisteras av Mattias Eriksson. Duon har jobbat tillsammans i Kils AIK. Hansson Böe har också ett tränarförflutet i Skattkärr och Qbik.

Spelarna Felix Hultin och Elias Berg återkommer från FBK Karlstad, Felix Kindbom från Carlstad United och Robin Berggren från Råda. Tillskott är även Rasmus Bengtsson, IFK Skoghall, och Jonas Björkegren, IFK Munkfors.

Hela 28 spelare fanns med på en av denna veckas träningar.

Spelarna Felix Hultin och Elias Berg återkommer från FBK Karlstad, Felix Kindbom från Carlstad United och Robin Berggren från Råda. Tillskott är även Rasmus Bengtsson, IFK Skoghall, och Jonas Björkegren, IFK Munkfors.

Hela 28 spelare fanns med på en av denna veckas träningar.