2015-11-30 06:00

2015-11-30 06:00

Vimmelbilder från fotbollsfesten

VIMMEL: Foto, Marcus Ljungberg, Anders Kamp och Olle Persson

Hela 30 priser delades ut under den värmländska fotbollsfesten på Scandic Arvika.
Ulrika Sandahl och Fredrik Sandström, Värmlands fotbollsförbund, var konferencierer.
– Många vill att festen alltid ska arrangeras i Karlstad, men vårt uppdrag är ju för hela Värmland. I fjol var vi i Sunne, i år i Arvika och 2016 kanske det är dags för Karlstad igen, berättar förbundets kanslichef Daniel Svedberg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.