2015-11-16 06:00

2015-11-16 06:00

Vad tyckte du om matchen?

HALLÅ DÄR...

...Ulrik Terp, svensk-dansk Karlstadsbo som upplevde en fartfylld och spännande första playoff-match mellan Sverige och Danmark.

– Jag tycker helt klart att det var rättvist med en svensk seger. Fördelen med att ha dubbla lojalitet är att man kan säga så. Sverige skapade både fler och hetare chanser. Riktigt snyggt förstamål, men sedan hade ju även (Markus) Berg några chanser han borde ha gjort mål på. Det blev egentligen bara lite spännande på slutet när Danmark pressade på.

Vart såg du mötet?

– Vi var hemma tillsammans med några goda vänner, så givetvis blev det några intriger mellan varandra.

Vad tror du om returen på tisdag?

– Det är klart att hemmaplan betyder mycket, plus att Danmark fick ett viktigt bortamål. Men dem måste samtidigt höja sig för att slå Sverige, som spelade mycket bättre under större delen av matchen. Men jag tror det blir en spännande match.

Vilka tar sig vidare till EM?

– Sverige har helt klart matchboll, men jag skulle inte bli ledsen om Danmark vinner och tar sig dit. Det är stort vilket som.

– Jag tycker helt klart att det var rättvist med en svensk seger. Fördelen med att ha dubbla lojalitet är att man kan säga så. Sverige skapade både fler och hetare chanser. Riktigt snyggt förstamål, men sedan hade ju även (Markus) Berg några chanser han borde ha gjort mål på. Det blev egentligen bara lite spännande på slutet när Danmark pressade på.

Vart såg du mötet?

– Vi var hemma tillsammans med några goda vänner, så givetvis blev det några intriger mellan varandra.

Vad tror du om returen på tisdag?

– Det är klart att hemmaplan betyder mycket, plus att Danmark fick ett viktigt bortamål. Men dem måste samtidigt höja sig för att slå Sverige, som spelade mycket bättre under större delen av matchen. Men jag tror det blir en spännande match.

Vilka tar sig vidare till EM?

– Sverige har helt klart matchboll, men jag skulle inte bli ledsen om Danmark vinner och tar sig dit. Det är stort vilket som.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.