2015-11-04 14:09

2015-11-04 14:09

Alvers utan pris

FOTBOLL

Oskar Alvers i Karlstad BK var nominerad som bäste mittfältare i division 2 Norra Götaland, men juryn valde istället Robert Bagger, FC Trollhättan.

Seriens bäste målvakt blev Andreas Samuelsson, IFK Uddevalla, bäste back Andreas Uusitalo, Skövde AIK, och bäste forward Josef Daoud, FC Trollhättan.

Det är spelbolaget Unibet som arrangerar tävlingen Unibet 2:an och nästa steg är att utse hela Sveriges främsta division 2-spelare på de fyra positionerna. Slutvinnarna får 15 000 kronor varav två tredjedelar ska stanna i spelarnas respektive föreningar.

 

Seriens bäste målvakt blev Andreas Samuelsson, IFK Uddevalla, bäste back Andreas Uusitalo, Skövde AIK, och bäste forward Josef Daoud, FC Trollhättan.

Det är spelbolaget Unibet som arrangerar tävlingen Unibet 2:an och nästa steg är att utse hela Sveriges främsta division 2-spelare på de fyra positionerna. Slutvinnarna får 15 000 kronor varav två tredjedelar ska stanna i spelarnas respektive föreningar.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.