2015-11-03 13:08

2015-11-03 13:08

Rävåsen etta i publikligan

FOTBOLL: Fyra lag kom över 100 i hemmasnitt

Rävåsens IK blev som nykomlingslag femma i division 1 norra Götaland damer den gångna fotbollssäsongen. Publikmässigt lyckades Karlskogalaget ännu bättre.

Det var nämligen RIK som nådde högst publiksnitt av samtliga lag i serien. RIK snittade på 182 åskådare. Näst bäst snitt kom Gauthiod med 141 upp i. Mariestad hamnade trea med 128. Även Rössö Uddevalla kom över ett snitt på 100 åskådare – 114 i det fallet.

Sämst publikt sett lyckades Mossen som fick nöja sig med ett hemmasnitt på 42 åskådare.

Det var nämligen RIK som nådde högst publiksnitt av samtliga lag i serien. RIK snittade på 182 åskådare. Näst bäst snitt kom Gauthiod med 141 upp i. Mariestad hamnade trea med 128. Även Rössö Uddevalla kom över ett snitt på 100 åskådare – 114 i det fallet.

Sämst publikt sett lyckades Mossen som fick nöja sig med ett hemmasnitt på 42 åskådare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.