2015-11-02 14:01

2015-11-02 14:01

Falk vaktarpå bosöläger

FOTBOLL

Jennifer Falk, som nyss lämnat Mallbacken för Göteborg, finns bland de målvakter som Svenska fotbollförbundet tagit ut till ett tipselitläger på Bosön den 13-15 november.

Målvaktslägerdeltagarna: Mathilda Haglund, Lidköping, Hilda Carlén, Piteå, Emma Holmgren, Sirius, Cajsa Andersson, Linköping, Lovisa Johansson, IFK Kalmar, Jennifer Falk, Mallbacken/Göteborg, Lina Domberg, Kif Örebro, Fanny Edström, Östersund, Hanna Persson, Klepp, Tove Enblom, Umeå IK, Lovisa Koss, Sunnanå, och Britta Elsert Gynning, AIK.

Lina Lundqvist, Qbik, Emelie Lundberg, Eskilstuna United, och Zecira Musovic, Rosengård, var också uttagna, men har lämnat återbud.

 

Målvaktslägerdeltagarna: Mathilda Haglund, Lidköping, Hilda Carlén, Piteå, Emma Holmgren, Sirius, Cajsa Andersson, Linköping, Lovisa Johansson, IFK Kalmar, Jennifer Falk, Mallbacken/Göteborg, Lina Domberg, Kif Örebro, Fanny Edström, Östersund, Hanna Persson, Klepp, Tove Enblom, Umeå IK, Lovisa Koss, Sunnanå, och Britta Elsert Gynning, AIK.

Lina Lundqvist, Qbik, Emelie Lundberg, Eskilstuna United, och Zecira Musovic, Rosengård, var också uttagna, men har lämnat återbud.