2015-10-25 15:47

2015-10-25 15:47

Motvinden fortsätter för Åmål

KVAL TILL DIV 3 FOTBOLL

Trots endast ett insläppt mål i kvalet spelar Åmål i division 4 kommande säsong.

Degraderingen, den andra på lika många år, grundar sig i ett allt för ineffektivt Dalslandslag.

I kvalets sista match, mot Allingsås, klev Ebo Eduam fram och satte matchens enda mål på frispark i mitten på andra halvlek. Men resultatet hjälpte föga då Landvetter krossade Ödsmål och därmed tog division 3-platsen på Åmåls bekostnad.

– Det är mycket motvind i klubben just nu. Stora spelartapp och allt för lite mål framåt ligger bakom nedflyttningen, säger Bernt Nilsson, lagledare i Åmål.

Mål, Åmål: Ebo Eduam.

Degraderingen, den andra på lika många år, grundar sig i ett allt för ineffektivt Dalslandslag.

I kvalets sista match, mot Allingsås, klev Ebo Eduam fram och satte matchens enda mål på frispark i mitten på andra halvlek. Men resultatet hjälpte föga då Landvetter krossade Ödsmål och därmed tog division 3-platsen på Åmåls bekostnad.

– Det är mycket motvind i klubben just nu. Stora spelartapp och allt för lite mål framåt ligger bakom nedflyttningen, säger Bernt Nilsson, lagledare i Åmål.

Mål, Åmål: Ebo Eduam.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.