2015-10-18 19:25

2015-10-18 19:25

IFK Åmål - Landvetter

KVAL TILL DIV 3 FOTBOLL

Åmål tog ledningen i sjunde minuten tack vare Argjend Mollapolci, som sedan kvitterades av Landvetters Daryoush Hematian Brojeni. 20 minuter in i matchen blev Åmåls målvakt Emil Karlsson utvisad och laget fullföljde mötet med endast tio spelare på plan.

­Tillställningen slutade oavgjort och Åmål går mot kvalets sista match med två spelare avstängda.

Lagledaren Bernt Nilsson är dock positiv.

– Vi lever och har chansen fortfarande.

­Tillställningen slutade oavgjort och Åmål går mot kvalets sista match med två spelare avstängda.

Lagledaren Bernt Nilsson är dock positiv.

– Vi lever och har chansen fortfarande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.