2015-10-10 14:07

2015-10-10 14:07

Marcus Berg skadad

Svenska fotbollslandslaget får klara sig utan såväl anfallaren Marcus Berg som mittfältaren Jimmy Durmaz

– Det är ingenting allvarligt, men de blir förmodligen borta i en vecka till tio dagar, säger förbundskapten Erik Hamrén till Svenska fotbollförbundets hemsida. Både Durmaz och Berg byttes ut under matchen mot Liechtenstein, till synes med liknande skadekänningar på baksida lår. Marcu Berg gjorde Sveriges 1-0-mål i senaste landskampen mot Liechtenstein.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.