2015-09-24 12:01

2015-09-24 12:01

Värmlänningi P18-landslag

FOTBOLL

Västvärmlänningen Oskar Jansson (före detta Arvika) finns med i det P18-fotbollslandslag som förbundskapten Claes Eriksson tagit ut till två bortamatcher mot Rumänien.

Svenska truppen med spelare födda 1998: Kristopher Da Graca, Arsenal, Aron Mar Brynjarsson, Oliver Stojanovic Fredin, Onur Körhan och Anton Kralj, Malmö FF, Oskar Jansson, IFK Göteborg, Sebastian Heaver, Häcken, Jesper Lövdahl, IFK Osby, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, John Håkansson och Adam Hellborg, Kalmar FF, Felix Beijmo och Viktor Göranzon, Brommapojkarna, Jan William, AIK, Isac Lidberg, Hammarby, Besard Sabovic, Djurgården, Jerome Tibbling Ugwo, Assyriska, Moustafa Zeidan, Aston Villa.

Landskampoerna ska spelas i Pitesti den 6 och 8 oktober.

Svenska truppen med spelare födda 1998: Kristopher Da Graca, Arsenal, Aron Mar Brynjarsson, Oliver Stojanovic Fredin, Onur Körhan och Anton Kralj, Malmö FF, Oskar Jansson, IFK Göteborg, Sebastian Heaver, Häcken, Jesper Lövdahl, IFK Osby, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, John Håkansson och Adam Hellborg, Kalmar FF, Felix Beijmo och Viktor Göranzon, Brommapojkarna, Jan William, AIK, Isac Lidberg, Hammarby, Besard Sabovic, Djurgården, Jerome Tibbling Ugwo, Assyriska, Moustafa Zeidan, Aston Villa.

Landskampoerna ska spelas i Pitesti den 6 och 8 oktober.