2015-09-06 20:52

2015-09-06 20:52

Olsson räddade FBK – igen

DIV 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL: Säffle-FBK Karlstad 1-2

Inför matchen låg lagen på samma poäng, men det var Karlstadsklubben som kunde vända hemåt med tre viktiga poäng i kampen om kvalplatsen.

Niklas Bengtsson ordnade ledningsmålet dryga kvarten in i matchen, men hemmalagets Rikard Andersson kvitterade omgående. I andra akten stod tillställningen och vägde fram tills målsprutan Viktor Olsson räddade FBK med sitt 2–1 i minut 84.

 

 

Mål, Säffle: Rikard Andersson, FBK Karlstad: Niklas Bengtsson, Viktor Olsson.

Niklas Bengtsson ordnade ledningsmålet dryga kvarten in i matchen, men hemmalagets Rikard Andersson kvitterade omgående. I andra akten stod tillställningen och vägde fram tills målsprutan Viktor Olsson räddade FBK med sitt 2–1 i minut 84.

 

 

Mål, Säffle: Rikard Andersson, FBK Karlstad: Niklas Bengtsson, Viktor Olsson.