2015-08-16 16:36

2015-08-16 16:36

Tung Råtorp-förlust

DIV 2 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

Råtorp föll tungt i bortamatchen mot Gideonsberg under lördagen.

Värmlänningarna kom till matchen med en tunn trupp och det syntes på plan. I första halvleken gjordes det tre mål från hemmalaget och det blev ytterligare två mål mot ett hårt kämpande Råtorp innan matchen var slut.

– Det är inte den här matchen vi ska vinna för att hänga kvar i serien, säger Råtorps tränare Max Wentzel.

Värmlänningarna kom till matchen med en tunn trupp och det syntes på plan. I första halvleken gjordes det tre mål från hemmalaget och det blev ytterligare två mål mot ett hårt kämpande Råtorp innan matchen var slut.

– Det är inte den här matchen vi ska vinna för att hänga kvar i serien, säger Råtorps tränare Max Wentzel.