2015-08-16 15:59

2015-08-16 15:59

Seger för Arvika

DIV 4 VÄRMLAND FOTBOLL

Det var Arvika som startade bäst i en mycket varm hemmamatch mot Hertzöga.

Första målet kom tidigt och första halvleken slutade 3–0 till hemmalaget, även om man hade flera lägen att göra ytterligare mål. I den andra akten kunde Arvika kontrollera matchen och inga fler mål gjordes.

– Det var en riktigt bra genomförd match, säger Arvikas tränare Christian Berntsson.

Mål: Mikael Ek 2, Oskar Wahl.

Första målet kom tidigt och första halvleken slutade 3–0 till hemmalaget, även om man hade flera lägen att göra ytterligare mål. I den andra akten kunde Arvika kontrollera matchen och inga fler mål gjordes.

– Det var en riktigt bra genomförd match, säger Arvikas tränare Christian Berntsson.

Mål: Mikael Ek 2, Oskar Wahl.