2015-08-16 15:58

2015-08-16 15:58

Förlust för Rävåsen

DIV 1 NORRA GÖTALAND DAMER FOTBOLL

Det blev förlust för Rävåsen i bortamötet mot Holmalund.

Hemmalaget tog ledningen direkt och straffade Karlskogalagets misstag med två mål till innan de gick på halvtidsvila. Bortalaget släppte in ännu ett mål tidigt i den andra halvleken innan man får in en reducering som fastställer slutresultatet. Extra plus går till Rävåsens Jenny Tropp.

– Vi gör ingen bra match, säger Rävåsentränaren Ralf Sundhäll.

Mål, Rävåsen: Hanna Andersson.

Hemmalaget tog ledningen direkt och straffade Karlskogalagets misstag med två mål till innan de gick på halvtidsvila. Bortalaget släppte in ännu ett mål tidigt i den andra halvleken innan man får in en reducering som fastställer slutresultatet. Extra plus går till Rävåsens Jenny Tropp.

– Vi gör ingen bra match, säger Rävåsentränaren Ralf Sundhäll.

Mål, Rävåsen: Hanna Andersson.