2015-08-15 19:28

2015-08-15 19:28

Säffle vann med uddamålet

DIV 4 VÄRMLAND

Säffle stod för en riktigt bra första akt men lyckades inte skriva in sig i målprotokollet. I stället tog de ledningen genom en frispark, signerad Jesper Karlsson, i den spelmässigt sämre andra halvleken.

– Vi spelade väldigt bra i första men hade svårt att få utdelning. I andra kom vi inte upp i samma tempo men lyckades ändå göra mål. Poängen är det viktiga i det här läget och jag är väldigt nöjd med dagens match, konstaterar Säffletränaren Mikael Lönn.

Mål, Säffle: Jesper Karlsson

Säffle stod för en riktigt bra första akt men lyckades inte skriva in sig i målprotokollet. I stället tog de ledningen genom en frispark, signerad Jesper Karlsson, i den spelmässigt sämre andra halvleken.

– Vi spelade väldigt bra i första men hade svårt att få utdelning. I andra kom vi inte upp i samma tempo men lyckades ändå göra mål. Poängen är det viktiga i det här läget och jag är väldigt nöjd med dagens match, konstaterar Säffletränaren Mikael Lönn.

Mål, Säffle: Jesper Karlsson