2015-08-15 21:54

2015-08-15 21:54

En vunnen poäng för Sunne

DIVISION 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

Sunne tog kommandot i dagens batalj, men Köping kontrade direkt in en kvittering. Matchen stod sedan och vägde och lagen bjöd upp till fin fotboll. I andra halvlek kontrade gästerna in ännu en boll, men i den 92:a minuten lyckades hemmalaget kvittera och rycka åt sig en poäng.

– En underhållande fotbollsmatch. Köping är ett bra lag och jag tycker resultatet är rättvist, säger Sunnetränaren Nils Westerlund.

Sunne tog kommandot i dagens batalj, men Köping kontrade direkt in en kvittering. Matchen stod sedan och vägde och lagen bjöd upp till fin fotboll. I andra halvlek kontrade gästerna in ännu en boll, men i den 92:a minuten lyckades hemmalaget kvittera och rycka åt sig en poäng.

– En underhållande fotbollsmatch. Köping är ett bra lag och jag tycker resultatet är rättvist, säger Sunnetränaren Nils Westerlund.