2015-08-02 22:29

2015-08-02 22:29

FBK föll mot Köping

DIV 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

FBK gästade Köping i helgen och förlorade med 2–0.

Båda lagen strider mitt i tabellen och efter deras möte tappade Karlstadslaget sin placering i tabellen till Köping och ligger för närvarande på en sjätte plats. Hemmalaget fick jubla först när de gjorde mål på straff, och följde sedan upp det i andra halvlek när de gjorde 2–0. Värmlänningarna jagade en reducering i andra akten men fick ingen utdelning på några av deras chanser.

FBK gästade Köping i helgen och förlorade med 2–0.

Båda lagen strider mitt i tabellen och efter deras möte tappade Karlstadslaget sin placering i tabellen till Köping och ligger för närvarande på en sjätte plats. Hemmalaget fick jubla först när de gjorde mål på straff, och följde sedan upp det i andra halvlek när de gjorde 2–0. Värmlänningarna jagade en reducering i andra akten men fick ingen utdelning på några av deras chanser.