2015-08-01 06:00

2015-08-01 06:00

Tuff bortamatch väntar Mallbacken

FOTBOLL

Det ser allt mer ut som att Mallbacken har fått i ordning på sitt grönvita maskineri . Senast mot bottenkonkurrenten Umeå bärgades en poäng i jakten på ett förnyat kontrakt och nu laddar Sunnelaget om inför söndagens match. Där topplaget Piteå står för motståndet. En svår batalj enligt de grönkläddas tränare, David Kjellin.

– Det är svårt att åka upp dit och bjuda på något skönspel, säger han.

Och berättar vidare:

– De slår många långa bollar på sina två hårt jobbande anfallare. För oss gäller det mest att se till att ytan mellan målvakt och försvarare är så liten som möjligt.

Det ser allt mer ut som att Mallbacken har fått i ordning på sitt grönvita maskineri . Senast mot bottenkonkurrenten Umeå bärgades en poäng i jakten på ett förnyat kontrakt och nu laddar Sunnelaget om inför söndagens match. Där topplaget Piteå står för motståndet. En svår batalj enligt de grönkläddas tränare, David Kjellin.

– Det är svårt att åka upp dit och bjuda på något skönspel, säger han.

Och berättar vidare:

– De slår många långa bollar på sina två hårt jobbande anfallare. För oss gäller det mest att se till att ytan mellan målvakt och försvarare är så liten som möjligt.