2015-07-29 14:10

2015-07-29 14:10

Båda bröderna Jansson i FBK

FOTBOLL

FBK Karlstad i division 3 lånar Felix Jansson, 20, från grannen Carlstad United i ettan. Han är defensiv mittfältare och back och spelade pojklagsfotboll i FBK, men bytte som 16-åring till United. I år har han spelat i U21-serien och gjort en del inhopp i A-laget, men hoppas nu på mer speltid i moderklubben.

I FBK finns redan storebrodern Oscar, mittfältare som kom tillbaka från Karlstad BK inför den här säsongen.

FBK Karlstad i division 3 lånar Felix Jansson, 20, från grannen Carlstad United i ettan. Han är defensiv mittfältare och back och spelade pojklagsfotboll i FBK, men bytte som 16-åring till United. I år har han spelat i U21-serien och gjort en del inhopp i A-laget, men hoppas nu på mer speltid i moderklubben.

I FBK finns redan storebrodern Oscar, mittfältare som kom tillbaka från Karlstad BK inför den här säsongen.