2015-07-26 19:37

2015-07-26 22:12

Viktig Åmålseger

DIV 3 NORDVÄSTRA GÖTALAND FOTBOLL

Åmål tog en viktig seger borta mot Dalen/Krokslätt för att slippa dras med i nedflyttningssegern.

Det var inledningsvis en mycket jämn och chansfattig match som såg ut att gå mot ett 0–0-resultat. B-lagsspelaren Pelle Hedlund fick förtroendet från start avgjorde matchen med två mål under de sista tio minuterna som fastställde slutresultatet.

– Det var fin stämning i dag, säger Åmåls lagledare Bernt Nilsson.

Mål: Pelle Hedlund 2.

Det var inledningsvis en mycket jämn och chansfattig match som såg ut att gå mot ett 0–0-resultat. B-lagsspelaren Pelle Hedlund fick förtroendet från start avgjorde matchen med två mål under de sista tio minuterna som fastställde slutresultatet.

– Det var fin stämning i dag, säger Åmåls lagledare Bernt Nilsson.

Mål: Pelle Hedlund 2.