2015-06-28 06:38

2015-06-28 06:38

Stökigt när United säkrade tredje raka

FOTBOLL.

Bastian Rojas Diaz såg med sin iskalla straff i den sjunde övertidsminuten till att Carlstad United vann med 2–1 över tabelljumbon Västerås i en kaotisk match.

– Jag visste vad som stod på spel när jag klev fram till straffpunkten, berättar en överlycklig segerorganisatör.

Efter slutsignalen utbröt stort tumult då de cirka 40 tillresta Västeråssupportrarna visat upp sig från sin sämsta sida och försökt ta sig in i Karlstadslagets omklädningsrum. Även domaren fick hållas kvar på planen efter bortasympatisörerna stått och väntat på honom vid sidlinjen. Men de många poliserna på plats skötte situationen exemplariskt och ingen blev skadad.

Mål, Carlstad United: Bastian Rojas Diaz, Valon Gashi.

– Jag visste vad som stod på spel när jag klev fram till straffpunkten, berättar en överlycklig segerorganisatör.

Efter slutsignalen utbröt stort tumult då de cirka 40 tillresta Västeråssupportrarna visat upp sig från sin sämsta sida och försökt ta sig in i Karlstadslagets omklädningsrum. Även domaren fick hållas kvar på planen efter bortasympatisörerna stått och väntat på honom vid sidlinjen. Men de många poliserna på plats skötte situationen exemplariskt och ingen blev skadad.

Mål, Carlstad United: Bastian Rojas Diaz, Valon Gashi.