2015-06-28 22:53

2015-06-28 22:53

Råtorp tog viktiga poäng

DIVISION 2 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

Ett desperat Råtorp gästade Kumla i helgen.

Tabelljumbon behövde plocka poäng mot Kumla för att vara med och utmana i bottenstriden och det var gästerna som startade starkast. Första halvleken slutar mållös men värmlänningarna fortsätter att rulla boll och spela bra fotboll. Kumla blev hårt pressade men rycker upp sig i andra akten och svarade. När 90 minuter var avverkade var matchen fortfarande mållös, men i tilläggsminuternas absoluta slutskede så spräckte gästerna nollan.

– Detta var otroligt viktiga poäng. Vi gjorde en bra match, och ifall det var något lag som skulle göra mål så var det vi, säger Råtorps tränare Max Wentzel.

Mål: Louise Andersson.

 

Tabelljumbon behövde plocka poäng mot Kumla för att vara med och utmana i bottenstriden och det var gästerna som startade starkast. Första halvleken slutar mållös men värmlänningarna fortsätter att rulla boll och spela bra fotboll. Kumla blev hårt pressade men rycker upp sig i andra akten och svarade. När 90 minuter var avverkade var matchen fortfarande mållös, men i tilläggsminuternas absoluta slutskede så spräckte gästerna nollan.

– Detta var otroligt viktiga poäng. Vi gjorde en bra match, och ifall det var något lag som skulle göra mål så var det vi, säger Råtorps tränare Max Wentzel.

Mål: Louise Andersson.