2015-06-28 22:23

2015-06-28 22:23

Oavgjort mot bottenlag

DIVISION 2 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

Tabellettan Töcksfors tog emot bottenlaget Avesta Skogsbo i helgen.

I en match där hemmalaget skulle tyckas vinna blev slutresultatet 1–1.

Första akten av matchen var mållös och ingen av lagen tog tag i matchen. I andra halvleken inledde Fia Carlsson målskyttet för Töcksfors och matchen blev mycket vassare. Gästerna pressade för en kvittering och målet kom i 81:a minuten, vilket blev matchens sista händelse.

Mål: Fia Carlsson.

I en match där hemmalaget skulle tyckas vinna blev slutresultatet 1–1.

Första akten av matchen var mållös och ingen av lagen tog tag i matchen. I andra halvleken inledde Fia Carlsson målskyttet för Töcksfors och matchen blev mycket vassare. Gästerna pressade för en kvittering och målet kom i 81:a minuten, vilket blev matchens sista händelse.

Mål: Fia Carlsson.