2015-05-18 12:41

2015-05-18 12:41

Mallbackenduo i U23-landslaget

FOTBOLL: Fyrnationers i Norge

Både forwarden Mimmi Larsson och målvakten Jennifer Falk i Mallbacken är uttagna till det U23-landslag, som ska spela en fyrnationersturnering i Fredrikstad i Norge den 27-31 maj.

Förutom värdnationen möter svenskorna England och USA.

Målvakter: Jennifer Falk, Mallbacken, och Zecira Musovic, Rosengård.

Utespelare: Fanny Andersson, Sirius, Hanna Glas, Elin Landström och Lina Hurtig, Umeå IK, Mimmi Larsson, Mallbacken, Julia Wahlberg, Göteborg, Amanda Edgren, Alice Nilsson och Elin Karlsson, Kristianstad, Magdalena Ericsson och Jonna Andersson, Linköping, Jennie Nordin och Petra Andersson, AIK, samt Nina Jakobsson, Pauline Hammarlund och Irma Helin, Piteå.

Förutom värdnationen möter svenskorna England och USA.

Målvakter: Jennifer Falk, Mallbacken, och Zecira Musovic, Rosengård.

Utespelare: Fanny Andersson, Sirius, Hanna Glas, Elin Landström och Lina Hurtig, Umeå IK, Mimmi Larsson, Mallbacken, Julia Wahlberg, Göteborg, Amanda Edgren, Alice Nilsson och Elin Karlsson, Kristianstad, Magdalena Ericsson och Jonna Andersson, Linköping, Jennie Nordin och Petra Andersson, AIK, samt Nina Jakobsson, Pauline Hammarlund och Irma Helin, Piteå.