2015-04-02 17:32

2015-04-02 17:32

Adukor helt klar för Nordvärmland

FOTBOLL

NWT har tidigare berättat att mittfältaren Joachim Adukor varit på väg till Nordvärmland.

Nu är alla övergångspapper klara och laget kan därmed räkna in en fin förstärkning. Ghanesen Adukor, som fyller 22 år i maj, kommer närmast från spel i Trofense i den portugisiska andraligan. Innan han spelade i Portugal hade Adukor ett kontrakt med Gefle och i allsvenskan blev det en match från start och tio inhopp.

Nu är alla övergångspapper klara och laget kan därmed räkna in en fin förstärkning. Ghanesen Adukor, som fyller 22 år i maj, kommer närmast från spel i Trofense i den portugisiska andraligan. Innan han spelade i Portugal hade Adukor ett kontrakt med Gefle och i allsvenskan blev det en match från start och tio inhopp.