2015-03-09 15:21

2015-03-09 15:24

Nyförvärv klar för Mallbacken

FOTBOLL

Mallbacken har gjort klart med en ny spelare.

Det är 28-åriga Monica Dolinsky som skrivit på för klubben.  Dolinsky har de senaste säsongerna varit lagkapten för Åland United i den Finska ligan.

 

Dolinsky inledde sin karriär i University of Kansas, där hon under fyra säsonger var en av skolans bästa spelare, och noterades för 30 assist. Hon har även representerat Östersunds DFF i Sverige och Kokkola F10 i Finland innan hon 2013 skrev på för Åland United i den Finska ligan  2013 och var med och ledde laget till ett ligaguld, ett ligasilver och kvalspel till Champions League.

Det är 28-åriga Monica Dolinsky som skrivit på för klubben.  Dolinsky har de senaste säsongerna varit lagkapten för Åland United i den Finska ligan.

 

Dolinsky inledde sin karriär i University of Kansas, där hon under fyra säsonger var en av skolans bästa spelare, och noterades för 30 assist. Hon har även representerat Östersunds DFF i Sverige och Kokkola F10 i Finland innan hon 2013 skrev på för Åland United i den Finska ligan  2013 och var med och ledde laget till ett ligaguld, ett ligasilver och kvalspel till Champions League.