2015-03-06 18:19

2015-03-06 18:19

Radiosporten hyllar Edström

FOTBOLL

Livet som radiokommentator för Ralf Edström började en aprildag i Utrecht, Holland, 1983 men under 2015 kommer han att tacka för sig.

Nu väljer Radiosporten att hylla Edström med tre program. Det första sänds söndag den 8 mars kl 15, och sedan de två kommande söndagarna.

Det blir möten med Ralf både i och utanför radion. Han berättar vad han egentligen tycker om Zlatan, om hans konflikt med Christian Olsson och om hur han kissade i direktsändning under den dramatiska straffläggningen i VM 1994 mellan Sverige och Rumänien.

Nu väljer Radiosporten att hylla Edström med tre program. Det första sänds söndag den 8 mars kl 15, och sedan de två kommande söndagarna.

Det blir möten med Ralf både i och utanför radion. Han berättar vad han egentligen tycker om Zlatan, om hans konflikt med Christian Olsson och om hur han kissade i direktsändning under den dramatiska straffläggningen i VM 1994 mellan Sverige och Rumänien.