2015-01-20 18:41

2015-01-21 06:06

Målfarlig mittfältare till Qbik

FOTBOLL

Unga Qbik bygger vidare – med unga spelare. Elitettanklubben har gjort klart med Caroline Olsson, 22, från Sils IF.

Caroline är en offensiv spelare, som kan användas både på mittfältet och längst fram. Förra året svarade hon för 15 mål på 18 matcher i division 1 Norra Götaland.

– Jag ser fram emot att komma till QBIK. Det är en stor utmaning att komma till en ny stad och en ny klubb. Jag ser också fram emot att vara en del av den satsning som Qbik gör, att kunna utvecklas både individuellt och som lag. Jag tror på ett år som kommer vara enormt lärorikt, roligt och utvecklande, säger Caroline i ett uttalande på Qbik:s. hemsida.

Caroline är en offensiv spelare, som kan användas både på mittfältet och längst fram. Förra året svarade hon för 15 mål på 18 matcher i division 1 Norra Götaland.

– Jag ser fram emot att komma till QBIK. Det är en stor utmaning att komma till en ny stad och en ny klubb. Jag ser också fram emot att vara en del av den satsning som Qbik gör, att kunna utvecklas både individuellt och som lag. Jag tror på ett år som kommer vara enormt lärorikt, roligt och utvecklande, säger Caroline i ett uttalande på Qbik:s. hemsida.