2015-01-01 15:04

2015-01-20 23:13

Målvaktslöftet kvar i CU

FOTBOLL

Mathias Karlsson är nu definitivt klar för en fortsättning i Carlstad United. Den 19-årige målvaktstalangen har skrivit på ett nytt kontrakt

– Mathias har under 2014 växt in i rollen som förstemålvakt. Han var en bidragande orsak till lagets täta defensiv och att vi släppte in minst mål i serien. Vi ser en stor potential i Mathias och han ska nu ta nästa steg i sin utveckling, säger sportgruppens Lars Warnestad på Uniteds hemsida.

Själv framhåller Karlsson att en fortsättning i klubben hela tiden har varit prio ett. Inte minst när United nu är tillbaka i division 1.

– Jag tror vi kommer göra väldigt bra ifrån oss nästa säsong. Vi har fäktats med lag från högre serier tidigare och stått upp väldigt bra, så rent spelmässigt tror jag att vi kommer hålla en jämn nivå med många av lagen, säger Mathias.

– Mathias har under 2014 växt in i rollen som förstemålvakt. Han var en bidragande orsak till lagets täta defensiv och att vi släppte in minst mål i serien. Vi ser en stor potential i Mathias och han ska nu ta nästa steg i sin utveckling, säger sportgruppens Lars Warnestad på Uniteds hemsida.

Själv framhåller Karlsson att en fortsättning i klubben hela tiden har varit prio ett. Inte minst när United nu är tillbaka i division 1.

– Jag tror vi kommer göra väldigt bra ifrån oss nästa säsong. Vi har fäktats med lag från högre serier tidigare och stått upp väldigt bra, så rent spelmässigt tror jag att vi kommer hålla en jämn nivå med många av lagen, säger Mathias.