2014-12-18 10:16

2015-01-20 22:44

Ny klubb för Johansson

FOTBOLL

Conny Johansson har varit aktuell för flera olika tränaruppdrag under hösten.

Nu står klart att han kommer vara huvudtränare i division tre-klubben Köping.

Kontraktet gäller på ett år och det här innebär att Conny kommer stå på motståndarsidan vid flera Värmlandsbesök. Både FBK Karlstad, KB Karlskoga, Ölme, Villastaden, Sunne och Säffle FF tillhör samma serie. Många ”Johanssonderbyn” att se fram mot.

Nu står klart att han kommer vara huvudtränare i division tre-klubben Köping.

Kontraktet gäller på ett år och det här innebär att Conny kommer stå på motståndarsidan vid flera Värmlandsbesök. Både FBK Karlstad, KB Karlskoga, Ölme, Villastaden, Sunne och Säffle FF tillhör samma serie. Många ”Johanssonderbyn” att se fram mot.