2018-05-07 10:44

2018-05-07 10:44

Wåxnäs kvar i division 1

BOWLING

Efter ett rafflande kvalspel står det nu klart att Wåxnäs BC får spela i division ett även nästa säsong.

Det var en helt avgörande match mot Ankaret från Norrtälje som fällde avgörandet, där Wåxnäs låg under ända fram till sjunde rutan i skiljeserien innan Karlstadslaget visade styrka och kunde vända till seger.

Det var en helt avgörande match mot Ankaret från Norrtälje som fällde avgörandet, där Wåxnäs låg under ända fram till sjunde rutan i skiljeserien innan Karlstadslaget visade styrka och kunde vända till seger.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.