2017-09-05 16:24

2017-09-05 16:24

Västerstrand tackar nej till elitserieplats

BANDY: "Vi är hårda med att vi vill spela oss till platserna som vi förtjänar"

Västerstrands AIK tackar, liksom ifjol, nej till en elitserieplats om klubben blir tillfrågad.
– Vi bygger för framtiden och då kan vi inte kasta oss in i någonting bara för att vi får chansen. Vi är hårda med att vi vill spela oss till platserna som vi förtjänar. Det är vår målsättning, säger Björn Bäcklund, ordförande i VAIK.

Möjligheten att hamna elitserien i elitserien dök upp efter att Hammarbys damer valt att hoppa av på grund av för tunn trupp. Den vakanta platsen ska fyllas med ett allsvenskt lag och Svenska bandyförbundet har upprättat en rangordningslista – baserat på den gångna säsongens resultat – över tilltänkta klubbar. Innan Västerstrand blir tillfrågat krävs att Skirö, Grycksbo och Härnösand tackar nej.

Möjligheten att hamna elitserien i elitserien dök upp efter att Hammarbys damer valt att hoppa av på grund av för tunn trupp. Den vakanta platsen ska fyllas med ett allsvenskt lag och Svenska bandyförbundet har upprättat en rangordningslista – baserat på den gångna säsongens resultat – över tilltänkta klubbar. Innan Västerstrand blir tillfrågat krävs att Skirö, Grycksbo och Härnösand tackar nej.