2017-07-20 16:08

2017-07-20 16:08

Niclas Nyqvist klar för ytterligare ett år

BANDY: Nyckelspelare förlänger med Boltic

Boltic fortsätter att rusta inför kommande säsong. Mittfältaren Niclas Nyqvist är klar för ytterligare en säsong i Karlstadsklubben.
– Det känns bra att bli kvar, säger Nyqvist.

Slottsbronsprodukten har varit en bärande spelare i Boltic under flera år, trots sin ringa ålder på 21 år. Fjolårssäsongen blev till viss del förstörd av en handskada, men det fanns klubbar som hörde av sig om hans underskrift ändå. Örebro var laget som var närmast.

– Det fanns en kontakt där, och det var väldigt nära att jag gick dit också. Men tjejen fick ett nytt jobb och lite saker runt omkring som gjorde att jag bestämde mig för att stanna kvar.

Bandysäsongen är fortfarande en lång tid bort, men Nyqvist är laddad.

– Det är svårt att veta vad vi kan förvänta oss, jag har inte sett våra nyförvärv spela än, och man vet aldrig hur bra andra klubbar har värvat. Men jag ser fram emot säsongen och förhoppningsvis blir det en bra sådan.

Slottsbronsprodukten har varit en bärande spelare i Boltic under flera år, trots sin ringa ålder på 21 år. Fjolårssäsongen blev till viss del förstörd av en handskada, men det fanns klubbar som hörde av sig om hans underskrift ändå. Örebro var laget som var närmast.

– Det fanns en kontakt där, och det var väldigt nära att jag gick dit också. Men tjejen fick ett nytt jobb och lite saker runt omkring som gjorde att jag bestämde mig för att stanna kvar.

Bandysäsongen är fortfarande en lång tid bort, men Nyqvist är laddad.

– Det är svårt att veta vad vi kan förvänta oss, jag har inte sett våra nyförvärv spela än, och man vet aldrig hur bra andra klubbar har värvat. Men jag ser fram emot säsongen och förhoppningsvis blir det en bra sådan.

  • Erik Dahlén