2017-03-23 09:19

2017-03-23 09:19

Forsell i Hall of Fame

BANDY

Förre Bolticmålvakten Mikael Forsell är en av fem som väljs in i bandyns Hall of Fame. De övriga fyra är legendariske ledaren Arne Argus samt före detta storstjärnor som Ove Eidhagen, Jan-Erik Flink och Lars ”Knatten” Olsson.

Totalt rymmer denna bandysamling nu 35 namn.

I ett pressmeddelande från bandyförbundet säger Mikael Forsell:

– Nu kan jag dö. Det är så stort. Klart att jag har hoppats men det finns så många landslagskompisar som är mer värda att väljas in, men jag är jätteglad.

Totalt rymmer denna bandysamling nu 35 namn.

I ett pressmeddelande från bandyförbundet säger Mikael Forsell:

– Nu kan jag dö. Det är så stort. Klart att jag har hoppats men det finns så många landslagskompisar som är mer värda att väljas in, men jag är jätteglad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.