2016-09-06 09:25

2016-09-06 09:25

Värmlänning i P21-landslaget

BANDY

Olle Berglund från Hammarö och tidigare spelare i Boltic och Sandviken, finns med i den trupp som P21-bandylandslagets förbundskapten Micke Carlsson tagit ut till ett läger i Vetlanda denna vecka.

Målvakter: Kevin Sterner, TB Västerås, Anton Sandsjö, Villa Lidköping, och Markus Johansson, IFK Vänersborg

Utespelare: Olle Berglund och Robin Öhrlund, IFK Vänersborg, Filip Bringe, Sebastian Ytterell och Martin Landström, Vetlanda, Martin Karlsson, Ludvig Johansson och Christian Älvegran, Villa Lidköping, Philip Florén och Joel Engström, TB Västerås, Emil Juhlén, Västerås SK, Oskar Wikblad, Edsbyn, David Thorén, Sirius, Pontus Sjölund, Målilla, Johannes Camilton, Örebro SK, samt Hannes Edlund, Jesper Jansson och Rasmus Linder, Sandvikens AIK.

 

Målvakter: Kevin Sterner, TB Västerås, Anton Sandsjö, Villa Lidköping, och Markus Johansson, IFK Vänersborg

Utespelare: Olle Berglund och Robin Öhrlund, IFK Vänersborg, Filip Bringe, Sebastian Ytterell och Martin Landström, Vetlanda, Martin Karlsson, Ludvig Johansson och Christian Älvegran, Villa Lidköping, Philip Florén och Joel Engström, TB Västerås, Emil Juhlén, Västerås SK, Oskar Wikblad, Edsbyn, David Thorén, Sirius, Pontus Sjölund, Målilla, Johannes Camilton, Örebro SK, samt Hannes Edlund, Jesper Jansson och Rasmus Linder, Sandvikens AIK.