2016-03-01 18:18

2016-03-01 18:21

"Resultaten har varit en besvikelse"

BANDY: Boltic har chansen att revanschera sig på hemmaplan

Med måldifferensen 3–18 på de två inledande matcherna i kvalet till elitserien har Boltic knappast rosat marknaden. Under onsdagen ges värmlänningarna chansen till upprättelse då Ljusdal står på agendan.

Elitseriemotståndarna Tillberga och Sirius avfärdade Boltic tämligen enkelt i respektive möten. Något även onsdagens motståndare, Ljusdal, har fått känna på då även de kammat noll i prologen av kvalserien.

– På pappret sett är det den här matchen vi ska vinna. De kommer också från allsvenskan och blir en utmaning som vi ska kunna klara av, säger Boltictränaren Mikael Borstner, som grämer sig över den mindre smickrande resultatraden i kvalserien.

– Vi är lite stukade på det området. Resultaten har varit en besvikelse hittills.

Ljust på skadefronten

Efter hemmabataljen mot Ljusdal vänder serien och oron finns att de två avslutande matcherna enbart kan vara av akademisk betydelse.

– Målsättningen är att efter de här två mötena med Ljusdal så ska det efterföljande mötet med Sirius fortfarande gälla något, säger Borstner.

Boltictränaren förfogar över en skadefri trupp – bortsett från anfallaren Mattias Wenstedt som blir borta säsongen ut.

Elitseriemotståndarna Tillberga och Sirius avfärdade Boltic tämligen enkelt i respektive möten. Något även onsdagens motståndare, Ljusdal, har fått känna på då även de kammat noll i prologen av kvalserien.

– På pappret sett är det den här matchen vi ska vinna. De kommer också från allsvenskan och blir en utmaning som vi ska kunna klara av, säger Boltictränaren Mikael Borstner, som grämer sig över den mindre smickrande resultatraden i kvalserien.

– Vi är lite stukade på det området. Resultaten har varit en besvikelse hittills.

Ljust på skadefronten

Efter hemmabataljen mot Ljusdal vänder serien och oron finns att de två avslutande matcherna enbart kan vara av akademisk betydelse.

– Målsättningen är att efter de här två mötena med Ljusdal så ska det efterföljande mötet med Sirius fortfarande gälla något, säger Borstner.

Boltictränaren förfogar över en skadefri trupp – bortsett från anfallaren Mattias Wenstedt som blir borta säsongen ut.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.