2015-12-30 09:50

2015-12-30 09:50

10 000 till Karlstad Bandy

BANDY

Karlstad Bandy har beviljats ett kommunalt stöd på 10 000 kronor för inköp av material för det projekt klubben startade för två år sedan med bandy och innebandy för ensamkommande barn.

Pengarna, som kultur- och fritidsnämnden sagt ja till, ska användas för inköp av material. Det handlar om skridskor, klubbor, bandyhandskar och bandybyxor. Klubben skriver i sin ansökan att den utrustning som finns i dag för utlåning inte räcker till.

Karlstad Bandy har också sökt idrottslyftsmedel av Värmlands idrottsförbund.

 

Pengarna, som kultur- och fritidsnämnden sagt ja till, ska användas för inköp av material. Det handlar om skridskor, klubbor, bandyhandskar och bandybyxor. Klubben skriver i sin ansökan att den utrustning som finns i dag för utlåning inte räcker till.

Karlstad Bandy har också sökt idrottslyftsmedel av Värmlands idrottsförbund.