2015-11-28 17:34

2015-11-28 17:48

Segertåget fortsätter för Boltic

BANDY: IF Boltic - Örebro SK Bandy

Karlstadsklubben vann under lördagen sin femte raka och har nu inlett säsongen som obesegrade.  Tillställningen mot Örebro såg länge ut att gå Boltic:s väg, men under den avslutande halvtimmen fallerade spelet och Närkelaget kom så när i kapp. 

3–1 i paus blev 5–2 efter drygt 60 minuter, men då reste sig gästerna genom två mål av seriens poängkung, Lars Buskkqvist. 

Trots Ted Wiklunds 6–4-mål på en omställning fortsatte gästerna att pressa, men närmare än ett reduceringsmål med drygt fem minuter kvar av matchen kom man aldrig, i tillställningen som slutade 6–5 . 

– Vi är givetvis inte missnöjda, men samtidigt har vi en del att fundera på inför kommande matcher, menar Mikael Borstner, tränare i Boltic. 

Mål, Boltic: Daniel Rönning 2, Niclas Skjöld 2, Pål Hansen, Ted Wiklund

3–1 i paus blev 5–2 efter drygt 60 minuter, men då reste sig gästerna genom två mål av seriens poängkung, Lars Buskkqvist. 

Trots Ted Wiklunds 6–4-mål på en omställning fortsatte gästerna att pressa, men närmare än ett reduceringsmål med drygt fem minuter kvar av matchen kom man aldrig, i tillställningen som slutade 6–5 . 

– Vi är givetvis inte missnöjda, men samtidigt har vi en del att fundera på inför kommande matcher, menar Mikael Borstner, tränare i Boltic. 

Mål, Boltic: Daniel Rönning 2, Niclas Skjöld 2, Pål Hansen, Ted Wiklund

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.