2015-10-20 10:31

2015-10-20 10:31

Carlsson P21-kapten

BANDY

Mikael Carlsson från Västerås blir ny förbundskapten för Sveriges P21-landslag i bandy.

43-åringen har en framgångsrik historik som både spelare och tränare i Västerås SK.

– Jag har en gedigen spelarbakgrund, men är fortfarande bara i början av min tränarkarriär. Jag brinner för lagen jag tränar och att få coacha ett landslag känns fantastiskt. Jag gillar internationella och tuffa matcher mot de bästa och ser redan nu fram mot VM senare under säsongen, säger ” Micke” Carlsson.

P21-VM spelas i Varkaus i Finland den 28-31 januari 2016.

 

43-åringen har en framgångsrik historik som både spelare och tränare i Västerås SK.

– Jag har en gedigen spelarbakgrund, men är fortfarande bara i början av min tränarkarriär. Jag brinner för lagen jag tränar och att få coacha ett landslag känns fantastiskt. Jag gillar internationella och tuffa matcher mot de bästa och ser redan nu fram mot VM senare under säsongen, säger ” Micke” Carlsson.

P21-VM spelas i Varkaus i Finland den 28-31 januari 2016.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.