2015-09-17 22:43

2015-09-17 22:43

Delta lever än

BANDY

Det spekulerades i huruvida Delta bandyklubb skulle läggas ner.

Efter ett insatt krismötte i torsdagskväll kvarstår frågan. De involverade i Delta vill gärna se att laget kan delta i seriespel även denna säsong, men för att de ska bli möjligt krävs en del av spelarna.

– Vi behöver fyra nyckelspelare som säger att de kan vara med och utgöra stomme i laget. Och sedan bygga på med killar som vill vara med. Fram till i torsdags hade vi diskussioner med Slottbron om sammarbete men det föll igenom, säger Gunnar Thilén som sitter i Deltas styrelse.

Ett absolut beslut kommer tas senast på måndag.

Efter ett insatt krismötte i torsdagskväll kvarstår frågan. De involverade i Delta vill gärna se att laget kan delta i seriespel även denna säsong, men för att de ska bli möjligt krävs en del av spelarna.

– Vi behöver fyra nyckelspelare som säger att de kan vara med och utgöra stomme i laget. Och sedan bygga på med killar som vill vara med. Fram till i torsdags hade vi diskussioner med Slottbron om sammarbete men det föll igenom, säger Gunnar Thilén som sitter i Deltas styrelse.

Ett absolut beslut kommer tas senast på måndag.