2015-04-04 10:48

2015-04-04 10:58

Inget svenskt VM-guld

BANDY

Men bara fem minuter kvar av VM-finalen i bandy ledde Sverige med 3-1. Men en osannolik vändning gjorde att guldet ändå gick till Ryssland.

Två snabba mål på en minut gjorde ställiningen 3-3 och och strax därefter satte Pavel Rjazantsev 4-3. Ryssland vann till slut finalen med 5-3. Detta var tredje gången på lika många år som Sverige förlorar en VM-final mot Ryssland. I det svenska silverklaget ingick värmlänningarna Jonas Nilsson och Andreas Bergwall.

Två snabba mål på en minut gjorde ställiningen 3-3 och och strax därefter satte Pavel Rjazantsev 4-3. Ryssland vann till slut finalen med 5-3. Detta var tredje gången på lika många år som Sverige förlorar en VM-final mot Ryssland. I det svenska silverklaget ingick värmlänningarna Jonas Nilsson och Andreas Bergwall.