2018-08-27 14:55

2018-08-27 14:57

SM-guld till I2

SPRINGSKYTTE

Det blev guld till arrangerande I2 i springskytte-SM som avgjordes på Sanna skjutbana i lördags.

Herrstafettlaget bestående av Lars-Olof Gävert, Lars Persson och Marcus Wilhelmson vann före Stockholmspolisen och på tredje plats blev det också I2 genom Robert Drottz, Lars Palmgren och Henrik Jemtelius.

Fryksdalen kom åtta.

För Lars-Olof Gävert var guldet en revansch för individuella tävlingen där han var favorit och regerande mästare i herrseniorklassen, men misslyckades i skyttet och fick nöja sig med fjärde plats. I stafetten hade han bäst resultat av alla.

Även i veteranklassen tog I2 titeln i stafett. Laget med Lars Persson och Anders Norgren toppade före Stockholmspolisen.

Herrstafettlaget bestående av Lars-Olof Gävert, Lars Persson och Marcus Wilhelmson vann före Stockholmspolisen och på tredje plats blev det också I2 genom Robert Drottz, Lars Palmgren och Henrik Jemtelius.

Fryksdalen kom åtta.

För Lars-Olof Gävert var guldet en revansch för individuella tävlingen där han var favorit och regerande mästare i herrseniorklassen, men misslyckades i skyttet och fick nöja sig med fjärde plats. I stafetten hade han bäst resultat av alla.

Även i veteranklassen tog I2 titeln i stafett. Laget med Lars Persson och Anders Norgren toppade före Stockholmspolisen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.