2018-08-12 18:07

2018-08-12 18:07

SM-silver till Tegnhed

SEGLING: Karlstadsseglaren kunde inte rå på Allansson

Karlstads Fredrik Tegnhed seglade hem silvret under helgens finnjolle-SM i halländska Träslövsläge.

Mästerskapet avgjordes över tre race och Tegnheds resultatrad bestod av två tredjeplatser samt en andraplats. Guldet gick till Björn Allansson, Göteborgs Kungliga Segelsällskap, som vann samtliga race.

Karlstads Kappseglingsförening representerades av nio man utöver Tegnhed: Erik Åberg (7), Pär Friberg (8), Martin Pluto (9), Svante Collvin (13), Ulf Bjureus (14), Mats R Karlsson (16), Torsten Jarnstam (21), Stefan Nordström (24), Johan Eileryd (28).

Totalt deltog 29 seglare.

Mästerskapet avgjordes över tre race och Tegnheds resultatrad bestod av två tredjeplatser samt en andraplats. Guldet gick till Björn Allansson, Göteborgs Kungliga Segelsällskap, som vann samtliga race.

Karlstads Kappseglingsförening representerades av nio man utöver Tegnhed: Erik Åberg (7), Pär Friberg (8), Martin Pluto (9), Svante Collvin (13), Ulf Bjureus (14), Mats R Karlsson (16), Torsten Jarnstam (21), Stefan Nordström (24), Johan Eileryd (28).

Totalt deltog 29 seglare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.