2018-07-08 20:03

2018-07-08 20:03

Blixt klarade inte cutten

GOLF

Jonas Blixt må ha varit två under par inför den tredje rundan på PGA-tävlingen A Military Tribute at The Greenbrier, men det räckte inte för att klara cutten.

Blixt gick första rundan på 70 slag och 68 på den andra för ett score på -2, ett slag från att klara cutten. En svensk återstår i tävlingen David Lingmerth. Han ligger efter tre rundor på en delad sjuttondeplats med nio under par, fem slag ifrån ledaren Harold Varner III.

Blixt gick första rundan på 70 slag och 68 på den andra för ett score på -2, ett slag från att klara cutten. En svensk återstår i tävlingen David Lingmerth. Han ligger efter tre rundor på en delad sjuttondeplats med nio under par, fem slag ifrån ledaren Harold Varner III.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.