2018-05-17 17:40

2018-05-17 17:40

Storfors stöttas på hemmaplan

BORDTENNIS: SM-finalen sänds på lokala biografen

Under torsdagskvällen avgörs det vilka som vinner SM-guldet.
I Storfors direktsänds matchen på den lokala biografen.

– Det blev helskön stämning här i går kväll, även om vi inte var så många eftersom sändningen blev bestämd så sent. Idag hoppas jag på massor av folk. Storfors har ju Sveriges bästa pingispublik, säger kultur- och fritidschef Olle Rodéhn, i ett pressmeddelande.

Margareta Albért var en av de som var på plats under onsdagskvällen.

– Vilket himla bra initiativ av Storfors kommun. Det var jätteroligt att se matchen tillsammans, det blev riktigt go stämning. Och spännande var det ju, säger Albért, som planerar att finnas på plats även ikväll.

– Det blev helskön stämning här i går kväll, även om vi inte var så många eftersom sändningen blev bestämd så sent. Idag hoppas jag på massor av folk. Storfors har ju Sveriges bästa pingispublik, säger kultur- och fritidschef Olle Rodéhn, i ett pressmeddelande.

Margareta Albért var en av de som var på plats under onsdagskvällen.

– Vilket himla bra initiativ av Storfors kommun. Det var jätteroligt att se matchen tillsammans, det blev riktigt go stämning. Och spännande var det ju, säger Albért, som planerar att finnas på plats även ikväll.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.